LVI-Pitkälä Rovaniemi

LVI-asiantuntija valmiina palvelelemaan!

LVI-pitkälä on 2007 perustettu perheyritys. Aloitin Rovaniemellä 2020 palvelemaan LVI-huollossa. Tavoitteenani oli saada itselleni töitä paikallisesti Rovaniemellä. LVI-Pitkälä oli työnantajana turvallinen valinta Oulussa saadun työkokemuksen perusteella.

Lue lisää

LVI- PITKÄLÄ ROVANIEMI

Rovaniemen yhtiömme on pikkuhiljaa kasvanut ja saavuttanut luottamuksen niin yksityis- kuin yritysasiakkailta. Meidän on otettu Rovaniemellä hyvin vastaan. Täällä on ollut tilausta palvelevalle putkiliikkeelle. Meille on tärkeää se, että meidät saa aina kiinni, vastaamme tilauksiin nopeasti. Teemme työn positiivisella ilmeellä ja työnjälki tulee olla viimeisen päälle. Tavoitteenamme on tarjota alueemme parasta ja laadukkainta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

Työmäärä on lisääntynyt ja olemme pystyneet palkkaamaan lisää ammattimiehiä. Nykyisin toimimme omana tytäryhtiönä ja työllistämme puolen kymmentä Rovaniemeläistä.

Ollaan positiivinen ja ahkera pikku porukka.

Meillä on työporukassa kannustava ilmapiiri ja on mahtava touhuta hyvien tyyppien kanssa, sellaisia me haluamme töihin. Haluamme kasvaa ja kehittyä Rovaniemen markinassa.

Soita meille, kun haluat putkiliikkeen kenen kanssa on mukava asioida.

Yhteistyöterveisin,
Hannes Ervasti, Toimitusjohtaja

HALUAMME OLLA ALAN PARAS TYÖPAIKKA

Yrityksemme arvo on meidän huippu henkilöstö. Haluamme pitää henkilöstöstä hyvää huolta. Mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä NPS-mittauksella, tuemme liikkumaan liikuntasetelein ja järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia.

Perheyrityksessä henkilöstö nousee ensisijaiseksi voimavaraksi ja onkin meidän ykkösprioriteetti. – Ne työntekijät, jotka tekevät kentällä asennustöitä ovat yrityksen identiteetti ja luovat sen kuvan, mikä yrityksestä jää loppukäyttäjille ja asiakkaille. Se on vain sanahelinää, mitä mainostetaan netissä tai kirjoitellaan lehtiin. Aito asia tapahtuu asiakaspinnassa. Yrittäjä, Jari Pitkälä kertoo.

ARVOT

Talotekniikan kumppanisi, LVI-Pitkälän arvot ovat:

VÄLITTÄVÄ

PALVELEVA

LAADUKKAIN

LVI-Pitkälä on Oulusta lähtöisin oleva talotekniikan palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Oulussa, Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palvelujamme kaikkialla Suomessa.

Konsernin liikevaihtomme on 23milj. € ja työllistämme jo yli 100 alan ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota aina alueen parasta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

HUOLTOTILAUKSET
0400 933 000
PUTKIMIES NETISTÄ
VARAA AIKA