Avoimet työpaikat

TULE TÖIHIN LVI-PITKÄLÄLLE!

Yrityksellämme on tavoitteena olla viihtyisä työpaikka, joka tarjoaa ympärivuotista työtä. Pääosa töistämme tehdään 50 kilometrin säteellä toimipisteistämme. Uskallamme luvata, että meillä halutaan pitää työntekijöistä huolta. Ilmapiiri on avoin ja ehdottomasti positiivinen. Ammattilaisille pyrimme aina tarjoamaan töitä.

Lue lisää

AVOIMET TYÖPAIKAT

LVI-Pitkälä on Oulusta lähtöisin oleva talotekniikan perheyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Oulussa, Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota alueemme parasta ja laadukkainta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

LVI-ASENTAJA ROVANIEMI

Työpäivistä pitää saada nauttia.

Saat meillä huippu työporukan ja kannustavan sekä nuorekkaan työympäristön. Teemme töitä sen eteen, että suupielet ovat ylöspäin.

Tarjoamme käyttöösi alan parhaat työvälineet ja modernin huoltoauton.

Työkenttäsi on ammatillisesti mielenkiintoisen ja haastava.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, asiakasta palvelevaa otetta ja halua tehdä työsi laadukkaasti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopeasti yhteydessä!

Nautitaan yhdessä matkasta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: hannes.ervasti@lvipitkala.fi tai soita Hannekselle 0400 933 000.

LVI-ASENTAJA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Haetaan LVI-asentajaa pääkaupunkiseudun toimipisteeseen tekemään huolto- ja korjaustöitä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ympäri vuoden hyvin varustellulla huoltoautolla. Tervetuloa innostavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme!

Tähän tehtävään löysimme jo asentajan, mutta laita kuitenkin viestiä niin otamme yhteyttä mikäli tarve muuttuu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen niklas.hannuksela@lvipitkala.fi. Lisätietoja työtehtävistä ja yrityksestämme antaa Niklas Hannuksela 0400 369 200.

KYLMÄASENTAJA OULU

Haemme asentajaa vahvistamaan kasvavaa kylmätiimiä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivisen asenteen omaava ja haluat tehdä työsi laadukkaasti työturvallisuudesta tinkimättä? Työhön edellytetään alle kolmen kilon kylmälupia. Yli kolmen kilon luvat ja sähköluvat ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa ja nuorekkaassa työympäristössä, alan parhaat työvälineet sekä ammatillisesti mielenkiintoisen ja haastavan työkentän.

📣 Lähetä vapaamuotoinen hakemus sampo.saarinen@lvipitkala.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampo Saarinen 0400 338 913