LVI-Pitkälä Pirkanmaa

LVI-asiantuntija valmiina palvelelemaan!

LVI-Pitkälä Pirkanmaa Oy on täyden palvelun LVI-alan yritys. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on tarjota alueemme parasta ja laadukkainta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus. Modernit ja hyvin varustellut huoltoautomme mahdollistavat nopean reagoinnin akuutteihin LVI-ongelmiin, ilman turhia ja aikaa vieviä tukkuliikkeessä käyntejä.

Lue lisää

LVI-PITKÄLÄ PIRKANMAA

Pirkanmaan yhtiö perustettiin vuonna 2022. Palasin tuttuun taloon töihin ja sain aloittaa uuden toimipisteen Tampereella. Luottavaisin mielin aloitin tuomaan LVI-Pitkälän tarinaa myös Tamperelaisille! 👍🏻😊 Olemme saaneet huippu tyyppejä meille töihin ja pystymmekin jo palvelemaan monipuolisesti LVI-alalla.

Yrityksemme on kasvanut kohtalaisen nopeasti, mutta hallitusti ensimmäisenä vuotena. Tavoitteenamme on saavuttaa asiakkaiden luottamus ja rakentaa pitkäaikaista yhteistyötä, niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kanssa. Ajatuksenamme on tarjota parasta ja laadukkainta LVI-palvelua Pirkanmaalla.

Uskon, että tapamme toimia vie meitä eteenpäin. Nopea reagointi, hyvä ja joustava asiakaspalvelu sekä ehdottomasti laadukas työnjälki ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.

Avaimena hyvään asiakaspalveluun on toiminta sovitun aikataulun mukaisesti. Toinen avain menestykseen on hyvällä ilmeellä palvelevat ammattitaitoiset asentajamme. Työllistämme heidät ympärivuotisesti; näin ollen saamme alan parhaat työkaverit joukkueeseemme. Asentajamme tekevät laadukasta työnjälkeä tavoitteemme mukaisesti.

Näillä eväin palvelemme teitä asiakkaitamme vielä viidenkymmenenkin vuoden päästä.

Yhteistyöterveisin,
Mikko Vainikka, Toimitusjohtaja, Yrittäjä

HALUAMME OLLA ALAN PARAS TYÖPAIKKA

Yrityksemme arvo on meidän huippu henkilöstö. Haluamme pitää henkilöstöstä hyvää huolta. Mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä NPS-mittauksella, tuemme liikkumaan liikuntasetelein ja järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia.

Perheyrityksessä henkilöstö nousee ensisijaiseksi voimavaraksi ja onkin meidän ykkösprioriteetti. – Ne työntekijät, jotka tekevät kentällä asennustöitä ovat yrityksen identiteetti ja luovat sen kuvan, mikä yrityksestä jää loppukäyttäjille ja asiakkaille. Se on vain sanahelinää, mitä mainostetaan netissä tai kirjoitellaan lehtiin. Aito asia tapahtuu asiakaspinnassa. Yrittäjä, Jari Pitkälä kertoo.

ARVOT

Talotekniikan kumppanisi, LVI-Pitkälän arvot ovat:

VÄLITTÄVÄ

PALVELEVA

LAADUKKAIN

LVI-Pitkälä on Oulusta lähtöisin oleva talotekniikan palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Oulussa, Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palvelujamme kaikkialla Suomessa.

Konsernin liikevaihtomme on 23milj. € ja työllistämme jo yli 100 alan ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota aina alueen parasta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

HUOLTOTILAUKSET
040 502 9000
PUTKIMIES NETISTÄ
VARAA AIKA