LVI-Pitkälä Oulu

LVI-asiantuntija valmiina palvelemaan!

Palvelemme Oulussa niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyvissä asioissa. Oli hankkeesi iso tai pieni autamme kaikissa LVI- ja kylmäurakoissa.

Lue lisää
LVI-liike Oulu Jussi Pitkälä

LVI-PITKÄLÄ OULU

Perustimme yrityksemme vuonna 2007. Ajatuksena meillä oli palvella uudisrakentajia ja työllistää itsemme. Tieto hyvin tehdystä työstä kantautui, työnkuva monipuolistui ja tuli tarve palkata työvoimaa lisää.

Yrityksemme on pikkuhiljaa kasvanut ja saavuttanut luottamuksen niin yksityis- kuin yritysasiakkailta. Ajatuksenamme on tarjota  parasta ja laadukkainta LVI-palvelua toimipisteidemme toiminta-alueilla.

Uskon, että tapamme toimia vie meitä eteenpäin. Nopea reagointi, hyvä ja joustava asiakaspalvelu sekä ehdottomasti laadukas työnjälki ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.

Avaimena hyvään asiakaspalveluun on toiminta sovitun aikataulun mukaisesti. Toinen avain menestykseen on hyvällä ilmeellä palvelevat ammattitaitoiset asentajamme. Työllistämme heidät ympärivuotisesti; näin ollen saamme alan parhaat työkaverit joukkueeseemme. Asentajamme tekevät laadukasta työnjälkeä tavoitteemme mukaisesti.

Näillä eväin palvelemme teitä asiakkaitamme vielä viidenkymmenenkin vuoden päästä.

Yhteistyöterveisin,
Jussi Pitkälä, Toimitusjohtaja

KUUNTELE LVI-PITKÄLÄN TARINA

Jokaisella yrityksellä on omanlaisensa tarina kerrottavanaan. Nyt pääset kuuntelemaan meidän tarinamme tutun selostajaäänen kertomana!

Kuuntele tästä LVI-Pitkälän tarina (mp3-tiedosto, avautuu uuteen ikkunaan)

HALUAMME OLLA ALAN PARAS TYÖPAIKKA

Yrityksemme arvo on meidän huippu henkilöstö. Haluamme pitää henkilöstöstä hyvää huolta. Mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä NPS-mittauksella, tuemme liikkumaan liikuntasetelein ja järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia.

Perheyrityksessä henkilöstö nousee ensisijaiseksi voimavaraksi ja onkin meidän ykkösprioriteetti. – Ne työntekijät, jotka tekevät kentällä asennustöitä ovat yrityksen identiteetti ja luovat sen kuvan, mikä yrityksestä jää loppukäyttäjille ja asiakkaille. Se on vain sanahelinää, mitä mainostetaan netissä tai kirjoitellaan lehtiin. Aito asia tapahtuu asiakaspinnassa. Yrittäjä, Jari Pitkälä kertoo.

ARVOT

Talotekniikan kumppanisi, LVI-Pitkälän arvot ovat:

VÄLITTÄVÄ

PALVELEVA

LAADUKKAIN

LVI-Pitkälä on Oulusta lähtöisin oleva talotekniikan palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Oulussa, Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palvelujamme kaikkialla Suomessa.

Konsernin liikevaihtomme on 23milj. € ja työllistämme jo yli 100 alan ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota aina alueen parasta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

SOITA PÄIVYSTYKSEEN
040 592 8000
PUTKIMIES NETISTÄ
VARAA AIKA