LVI-Pitkälä Etelä

LVI-asiantuntija valmiina palvelelemaan!

LVI-PITKÄLÄ ETELÄ

Yrityksemme perustettiin vuonna 2019 Joulukuussa, tavoitteenamme oli tuoda luotettava talotekniikka,- palvelu yritys uudellemaalle ja nostaa tapamme toimia osaksi pääkaupunkiseudun isoa markkinaa. Tässä olemme onnistuneet. Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, hyvin varustetut huoltoautot sekä alan parhaat työkalut mahdollistavat ehdottomasti laadukkaan työn ja luovat työyhteisön jossa on etuoikeus saada olla osana.

Vuonna 2021 yrityskaupan myötä porukkaamme liittyi LVI-Newair Oy, joka on tehnyt Ilmanvaihtourakointia pääkaupunkiseudulla vuodesta 2010. Olimme parinvuoden ajan tehneet työmaita yhdessä ja huomasimme omaavamme tekemisessämme samanlaiset arvot. LVI-Pitkälän tarjoama tuki hallintopuoleen ja järjestelmä luotettavaan urakointiin sekä hyvät työkaverit oli avaimia yrityskaupan syntymiselle. Näin tiemme muuttui yhteiseksi. Me olemme aito palveluyritys jonka yhteisenä intohimona on toteuttaa alueemme parasta ja laadukkainta LVI-palvelua, josta tulee huppu fiilis.

Yhteistyöterveisin,
Niklas Hannuksela, Toimitusjohtaja

HALUAMME OLLA ALAN PARAS TYÖPAIKKA

Yrityksemme arvo on meidän huippu henkilöstö. Haluamme pitää henkilöstöstä hyvää huolta. Mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä NPS-mittauksella, tuemme liikkumaan liikuntasetelein ja järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia.

Perheyrityksessä henkilöstö nousee ensisijaiseksi voimavaraksi ja onkin meidän ykkösprioriteetti. – Ne työntekijät, jotka tekevät kentällä asennustöitä ovat yrityksen identiteetti ja luovat sen kuvan, mikä yrityksestä jää loppukäyttäjille ja asiakkaille. Se on vain sanahelinää, mitä mainostetaan netissä tai kirjoitellaan lehtiin. Aito asia tapahtuu asiakaspinnassa. Yrittäjä, Jari Pitkälä kertoo.

ARVOT

Talotekniikan kumppanisi, LVI-Pitkälän arvot ovat:

VÄLITTÄVÄ

PALVELEVA

LAADUKKAIN

LVI-Pitkälä on Oulusta lähtöisin oleva talotekniikan palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Oulussa, Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palvelujamme kaikkialla Suomessa.

Konsernin liikevaihtomme on 23milj. € ja työllistämme jo yli 100 alan ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota aina alueen parasta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

HUOLTOTILAUKSET
0400 369 200
PUTKIMIES NETISTÄ
VARAA AIKA