LVI-Pitkälä Lappi

LVI-asiantuntija valmiina palvelelemaan!

LVI-PITKÄLÄ LAPPI

LVI-Pitkälä Lappi Oy on täyden palvelun LVI-alan yritys. Palvelemme teollisuus-, ja yritysasiakkaitamme kaikissa taloteknisissä haasteissa. Tavoitteemme on

tuottaa ensiluokkaista LVI-palvelua josta jää mukava asiakaskokemus.


Tapasin Jari Pitkälän alkuvuonna 2018. Vakuutuin Pitkälä konsernin aidosta halusta palvella asiakkaita laadukkaasti nöyrällä asenteella. Parin kuukauden kuluttua tapaamisesta perustamamme yhtiön tarina alkoi. Olimme Pitkälä konsernin ensimmäinen tytäryhtiö, ja lähdimme liikkeelle varovaisin tavoittein.

Hyvin nopeasti perustamisen jälkeen asiakaskuntamme vakiintui teollisuuden-, ja liikerakentamisen parissa. Yrityksemme avainhenkilöiden tekninen osaaminen sekä konsernin vahva tuki ovat siivittäneet yhtiömme kasvu-uralle. Matkan varrella olemme saaneet yritykseemme hyviä tyyppejä, joiden vahva osaaminen on laajentanut palvelu valikoimaamme. Hyvä kumppaniverkosto sekä palveluhenkinen asenne asiakaitamme kohtaan ovat olleet avain yrityksemme aseman vakiintumiseen Lapinläänin talotekniikka markkinoille.

Yhtiönä jatkamme vakain askelin eteenpäin Lapin talotekniikka markkinoilla. Tapamme toimia sekä aito halu kehittää toimintaamme takaa yrityksemme toiminnan vuosikymmeniksi eteenpäin.

Yhteistyöterveisin,
Kaj Söderström, Toimitusjohtaja

HALUAMME OLLA ALAN PARAS TYÖPAIKKA

Yrityksemme arvo on meidän huippu henkilöstö. Haluamme pitää henkilöstöstä hyvää huolta. Mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä NPS-mittauksella, tuemme liikkumaan liikuntasetelein ja järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia.

Perheyrityksessä henkilöstö nousee ensisijaiseksi voimavaraksi ja onkin meidän ykkösprioriteetti. – Ne työntekijät, jotka tekevät kentällä asennustöitä ovat yrityksen identiteetti ja luovat sen kuvan, mikä yrityksestä jää loppukäyttäjille ja asiakkaille. Se on vain sanahelinää, mitä mainostetaan netissä tai kirjoitellaan lehtiin. Aito asia tapahtuu asiakaspinnassa. Yrittäjä, Jari Pitkälä kertoo.

ARVOT

Talotekniikan kumppanisi, LVI-Pitkälän arvot ovat:

VÄLITTÄVÄ

PALVELEVA

LAADUKKAIN

LVI-Pitkälä on Oulusta lähtöisin oleva talotekniikan palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Oulussa, Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palvelujamme kaikkialla Suomessa.

Konsernin liikevaihtomme on 23milj. € ja työllistämme jo yli 100 alan ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota aina alueen parasta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

lappi@lvipitkala.fi